Mirësevini në faqen e Gjykatës
së Shkallës së Parë të Juridiksionit
të Përgjithshëm TiranëKontakte
KontaktePër një komunikim sa më të shpejtë si dhe me dëshirën e mirë për të qenë më pranë jush në gjithë problemet tuaja me gjyqsorin si dhe me Gjykatën e Tiranës në veçanti na ofrohet kjo mundësi komunikimi. Për çdo pakënaqësi, sugjerim apo vlerësim ju lutem na informoni sepse kjo na ndihmon në punën tonë dhe zgjidh më shpejt hallet dhe shqetësimet tuaja.

 

Seksioni Civil

 

Email: infocivile@gjykatatirana.gov.al

Tel:     04 5620107

 

Seksioni Penal

 

Email:  infopenale@gjykatatirana.gov.al

Tel:      04 5620109

 

Sekretaria Krujë

 

Email:  sekretaria.gjykatakruje@gjykatatirana.gov.al

Email:  gjykatakruje@yahoo.com

Tel:      05 1122334

Info:     Zyra e Informacionit Krujë, hapur nga ora 08:00 – 16:00

----------------------------------------------------------

 

Kordinatori për të Drejtën e Informimit

 

Znj.        Ola Ismaili

Email:     oismaili@gjykatatirana.gov.al

Tel:         04 5620109

 

Adresa:   Gjykata e Shkallës së Parë e Juridiksionit të Përgjithshëm Tiranë

               Bulevardi “Gjergj Fishta”

               Tiranë

 

  Orari:  E Hënë - E Premte  08:00 - 16:00