Mirësevini në faqen e Gjykatës
së Shkallës së Parë të Juridiksionit
të Përgjithshëm TiranëBuxheti dhe Prokurimet

Buxheti dhe Prokurimet

Adresa e gjykates


Buxheti dhe ProkurimetBuxheti dhe Prokurimet