Mirësevini në faqen e Gjykatës
së Rrethit Gjyqësor TiranëKontakte

Kontakte
Kontaktoni kryesinë e gjykatësPër një komunikim sa më të shpejtë si dhe me dëshirën e mirë për të qenë më pranë jush në gjithë problemet tuaja me gjyqsorin si dhe me Gjykatën e Tiranës në veçanti na ofrohet kjo mundësi komunikimi. Për çdo pakënaqësi, sugjerim apo vlerësim ju lutem na informoni sepse kjo na ndihmon në punën tonë dhe zgjidh më shpejt hallet dhe shqetësimet tuaja.

 

Seksioni Civil

 

Email: infocivile@gjykatatirana.gov.al

Tel:    045620107

 

Seksioni Penal

 

Email: infopenale@gjykatatirana.gov.al

Tel:    045620109

 

----------------------------------------------------------

 

  Kordinatori për të drejtën e informimit

                   Zj. Ola Ismaili

  Email:     oismaili@gjykatatirana.gov.al

              

  Tel:          00355 4 5620109 

 

  Adresa:   Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë

                          Bulevardi “Gjergj Fishta”

                                                          Tiranë

 

  Orari:  E Hënë - E Premte  08:00 - 16:00