Mirësevini në faqen e Gjykatës
së Rrethit Gjyqësor TiranëAdresa e Gjykates dhe Kontaktet
Adresa e Gjykatës dhe mënyrat e komunikimitPërshëndetje,

Për një komunikim sa më të shpejtë si dhe me dëshirën e mirë për të qenë më pranë jush në gjithë problemet tuaja me gjyqsorin si dhe me Gjykatën e Tiranës në veçanti na ofrohet kjo mundësi komunikimi. Për çdo pakënaqësi, sugjerim apo vlerësim ju lutem na informoni sepse kjo na ndihmon në punën tonë dhe zgjidh më shpejt hallet dhe shqetësimet tuaja.

 

Faleminderit!